سایر اخبار ویژه

ظرفیت‌های تولید در قربانگاه ناهماهنگی و سومدیریت

معاون بهره برداری فولاد مبارکه اصلی‌ترین چالش فولاد مبارکه را کمبود منابع انرژی دانست و گفت: کمبود برق و گاز چالش سال‌های گذشته بوده و همچنان این چالش ادامه دارد.

به گزارش کارویزیت به نقل از پول نیوز، غلامرضا سلیمی با یادآوری چالش‌های ناشی از کمبود آب برای فولادسازی‌ها گفت: با اقدامات گسترده و موثری که در انتقال آب از طریق دریای عمان به فلات مرکزی و اصفهان صورت گرفته، مشکل را حل کرده ایم و به نظر می‌رسد در سال آینده نگران کمبود آب نخواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه فولاد مبارکه هرگز در برابر مشکلات بی توجه نبوده و همواره سعی کرده نسبت به رفع مشکلات با جدیت ورود کند گفت: در بحث بازگردانی و تصفیه آب شهر‌های اطراف، کار‌های بسیار خوبی انجام شده و گام‌های موثری برای تامین آب برداشته شده، این روش هم بسته مسوولیت‌های اجتماعی را دارد و هم تامین آب را با جدیت دنبال می‌کند.

معاون بهره برداری فولاد مبارکه با تاکید بر اینکه در خصوص تامین آب، مشکلی نداریم گفت: همچنان تامین برق چالش اصلی تمامی صنایع از جمله فولادسازی‌ها و البته فولاد مبارکه است.

وی با اعلام اینکه در زمینه برق، فولاد مبارکه بحث خود تامینی را پیش گرفته گفت: برای خودتامینی برق، ایجاد نیروگاه را در دستور کار قرار دادیم که نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه یک ماه و نیم پیش به دست رییس جمهور افتتاح شد و الان آماده بهره‌برداری است.

سلیمی از ناهماهنگی در عرصه‌های گوناگون انتقاد کرد و گفت: برای آنکه نیروگاه سیکل ترکیبی بتواند فعالیت کند، به گاز نیاز دارد و در فصل زمستان و هوای سرد، محدودیت گاز وجود دارد که باعث می‌شود تولید برق صورت نگیرد، زیرا گاز نیست.

وی سیاستگذاری کلان فولاد مبارکه را سیاست خود تامینی توصیف کرد و گفت: صنایع وظیفه‌ای برای ایجاد زیرساخت‌ها ندارند و معمولا بر عهده دولت است، ولی فولاد مبارکه همواره احساس مسوولیت می‌کند و خود را در برابر کشور و دولت مسوول می‌داند.

معاون بهره برداری فولاد مبارکه از کسری بودجه که باعث ناتوانی دولت در انجام وظایف تامین زیرساخت‌ها می‌شود ابراز تاسف کرد و گفت: از آنجا که فولاد مبارکه در زمینه مسوولیت اجتماعی همواره حضور جدی و پررنگی داشته، تصمیم گرفتیم با نگاه به مشکلات کشور، در بحث خود تامینی ورود کنیم که خوشبختانه توانستیم در زمینه تولید برق گام‌های موثری برداریم.

وی در خصوص چالش‌هایی که برای تولید و مصرف مستقیم برق وجود دارد گفت: مجبور هستیم برق را وارد شبکه کنیم و نمی‌توانیم برق تولیدی خودمان را مستقیم استفاده کنیم. به عبارت بهتر برق باید در شبکه قرار بگیرد و ما از شبکه برق را دریافت کنیم.

سلیمی از توافقات صورت گرفته برای بکارگیری برق تولیدی خبرداد و گفت: با وزارت نیرو مذاکرات جدی داشتیم و به توافق رسیدیم که برق تولیدی فولاد مبارکه در همین مجموعه به مصرف برسد.

وی در پاسخ به اینکه برق تولیدی پاسخگوی نیاز فولاد مبارکه است یا همچنان به برق شبکه نیاز دارید گفت: طبیعتا وقتی تولید برق داشته باشیم، برق را از شبکه نمی‌گیریم که برای مردم محدودیت یا چالشی ایجاد شود.

معاون بهره برداری فولاد مبارکه با تاکید بر اینکه فولاد مبارکه هر اقدامی را برای رفع مشکلات کشور و بهبود شرایط زندگی مردم انجام می‌دهد گفت: با پیگیری‌هایی که انجام می‌دهیم و هزینه‌هایی که برای خودکفایی در زمینه انرژی انجام می‌دهیم، امیدواریم دیگر شاهد توقف تولید نباشیم.

وی از فولاد مبارکه به عنوان مطرح‌ترین فولادسازی کشور یاد کرد و گفت: تنوع محصولات، امکان تولید گسترده، تامین نیاز داخل، حضور جدی در بازار‌های جهانی، فولاد مبارکه را به برند ملی و جهانی تبدیل کرده است.

سلیمی با ابراز تاسف از اینکه ظرفیت‌های فولاد مبارکه بخوبی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد گفت: متاسفانه فولاد مبارکه بدلیل کمبود گاز و برق تنها با ۳۵ ظرفیت در حال تولید است و توان بالای تولید در فولاد مبارکه فرصتی برای رونق اقتصادی کشور است که از دست می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + هفده =

دکمه بازگشت به بالا